DRAFT CONFERENCE SCHEDULE

Thursday

21. March 2024

PRE-CONFERENCE

09:45 – 10:30 Pre-Con Registration
Coffee/Tea
10:30 – 12:00 PreConference (Part 1 of 3
(1.5hr)
12:00 – 13:00 Lunch (1hr)
13:00 – 14:30 PreConference (Part 2 of 3)
(1.5hr)
14:30 – 15:00 Coffee Break
15:00 – 16:00 PreConference (Part 3 of 3)
(1hr)

Friday

22. March 2024

 

08:45 – 09:25 Registration & Coffee/Tea
08:45 – 09:15 Workshop Leader Checkin
09:30 – 10:15 Opening Plenary & L2 Talks
10:30 – 12:00 Extended Session
(Part 1 of 2 ) (1.5hrs) 
12.00 – 13.00 Lunch
13:00 – 14:30 Extended Session
(Part 2 of 2 ) (1.5hrs)
14:30 – 15:10 Coffee & Connect Time
15:00 – 15:35 Student Workshops 1st Rotation (35mins)
15:45 – 16:20 Student Workshop 2nd Rotation (35mins)
16:30 – 17:15 Plenary & L2 Talks/Panel
17:15 – 18:15 Conference Social – French Apéritif in Job-Alike Cohorts  (1hr) 

Saturday

23. March 2024

 

09:15 – 10:00 Plenary & L2 Talks
10:15 – 11:15 Participant-Led Workshops (1 hr) 
11:15 – 11:45 Coffee Break
11:45 – 12:45 In a Nutshell (1hr)
12:45 – 13:45 Lunch
13:45 – 14:45 Participant-Led Workshops (1 hr) 
14:45 – 15:45 Coffee Mingle  Unconference Style (1hr)

Pre-registered Sessions: 

Participants choose one session per Conference Day:

Thursday PreConference Deep Dive of 4hrs in three parts (add on to main conference)

Friday Extended Session Deep Dive of 3hrs in two parts

Saturday “In a Nutshell” 1hr